2.4.2 | Utrechtse voedselproducenten produceren meer voor de regionale markt en Utrechtse inwoners kunnen gemakkelijker kiezen voor gezond en duurzaam voedsel. |
---|
Toelichting op meerjarendoel | |||
Activiteit | Planning | ||
Resultaten 2023 | |||
Toelichting | |||
De uitgevoerde activiteiten sluiten aan bij die uit de begroting en de doelen uit de Voedselagenda. Een aantal voorbeelden zijn:
Een beperkt aantal activiteiten is niet uitgevoerd. Daardoor is er een kleine onderbesteding gerealiseerd. Een aantal geplande activiteiten is (nog) niet uitgevoerd. Onder meer een onderzoek naar (aanvullende) mogelijkheden voor het stimuleren van plantaardig eten en een bijdrage aan de eiwittransitie. En een onderzoek naar voedselverspilling. | |||
Beoogde resultaten | Status | ||
Naam: | Voortgangsrapportage uitvoeringsprogramma 2022. | ||
---|---|---|---|
Toelichting: | |||
Naam: | Eind 2023 wordt een evaluatie van Voedselagenda opgesteld. | ||
Toelichting: | Deze evaluatie wordt in 2024 opgesteld. |